Tuesday, March 30, 2010

JOM KE "DINNER"


DINNER DATANG LAGI!!!
ANJURAN
PUSAT BIOSAINS DAN BIOTEKNOLOGI, FST

MOH RAMAI-RAMAI KITA PERGI MERIAHKAN MAJLIS MAKAN MALAM INI...
KEPADA PELAJAR BIOKIMIA TAHUN 1 DAN TAHUN 2, DR HALIMAH
MEWAJIBKAN ANDA SEMUA HADIR KE DINNER TERSEBUT

PADA 4 APRIL 2010
SILA BERI NAMA KEPADA AZIEDA SAAD (SU KELAB)
HP NO: 017-4065474

SEBARANG MASALAH BOLEH HUBUNGI YDP KELAB
AMIR RUDDEN : 017-9625200

BAYARAN RM10

TERIMA KASIH
KERJASAMA ANDA AMAT DIHARGAI...




5 comments:

arjuanfaqeh said...

nape biokimia wajib ea?
rase cam program len untuk third year je kot..
rase cam dapat penghormatan je.. hehe.. nanti kami datang

adeq said...

salam..di mana dinnernya?

Anonymous said...

bg org lain mungkn 1 p'hormtn..but 4 me, i feel like i'm a puppet..
bila thn 3 byk yg x p, bila byk tmpt ksng lg, biokimia d wjibkn..
b4 ni, ckp just 10 org je budk thn 2 yg blh p..
seminr b4 ni, d wjibkn ats jnji blh amik KMJP tnpa jmpa mentor 3x..tp hslnya, msh kna jmpa jugk..sbb ofis nk tndtgn mentor..

Anonymous said...

kos len xde plak diwajibkn erk...??
pghrmatan btol ni....

adeq said...

x apalah kawan3..kita berlapang dada..kalau prof wajibkan sekalipun gerenti akan ada yang lepas punya..sebeb tu dy kata wajib..
macam jugak kata datang jam 10 tapi mula tetap 10.30..pasai pa cakap awal sebab nak orang dah ada di situ sebelum program bermula..
sama la macam wajib kalau x kata wajib semua ambil enteng..

x pe..mana nak p..silakan..mana x mahu..tinggalkan..

-berlapang dada wahai kawan2-


Free Blogspot Templates by Isnaini Dot Com and Chevrolet Car Pictures. Powered by Blogger