Friday, March 27, 2009

Keraguan? Kemusykilan? Pertanyaan?

salam semua,
mmm..agak panas perbualan anda semua di ruangan Cbox disebelah ini...
disebabkan ruangan Cbox itu yg agak kecil..maka komen yg anda semua nak sampaikan mgkin terbatas..tol x?hihi..

ok baiklah saya selaku moderator blog ini dengan sukacitanya menyediakan ruang post ini sebagai medium untuk semua pelajar bertanya, komen, cadangan, kutukan atau kritikan kepada team AJK mengenai program-program yg telah atau bakal dijalankan...
diharap anda semua dpt menggunakan ruangan 'post comment' disini sbg platform untuk berbincang sesama anda..
jika ada sbrg masalah harap dpt diadukan terus disini..
jika kami boleh selesaikan kami akan cuba sedaya upaya untuk selesaikan...
(saya juga merangkap team AJK..huhu)

diharapkan hubungan team AJK dgn Pelajar Biokimia di luar sana tidak tercalar kerana masalah program...jika punya mslh marilah kita bersama2 selesaikan secepat mungkin..
smg kredibiliti kelab ini dpt terserlah lagi nnt..InsyaAllah..

5 comments:

biochemist said...

testing3..
mm nampaknye ruang komen ok..huhu..
harap sume leh respon disini..
TQ.

Orange Rose said...

eh..komen le..nape takde org komen nih..hehe..

thn ni suh lectrer nyanyi nak tak..

sbb thn lepas mcm merek2 nak nyanyi

heh

tisya salle said...

yup!! jom kiter pakat suh lectrer2 karok, nak??? wahaha!! saye setuju bangat nih.. letz jom!! kahkahkah~~
:-)

remainUNKNOWN said...

haha..
pada para AJK..
Prof OO, diner lepas after kitorg pujuk, die nak nyanyi..
tp xde cd lgu p.ramlee lgu2 lame yg die taw..jd die pon xjd nk nyayi..
so, harap korg ley siap2 cd kalaoke lagu2 lama yg sezaman ngan mereka...
hihihihi

Orange Rose said...

a ah...yg sezaman dengan mereka...

p.ramlee..saloma..r.azmi..ntk prof OO..prof azimatol..prof zainon..sezaman..heh

lahu pop yeh yeh leh gak..

yg moda2 mcm prof Nik..dr amir rabu..bagi lagu search..yeha

korg lagi tahu hal2 mcm nih

best2!!..tak sbr nk g


Free Blogspot Templates by Isnaini Dot Com and Chevrolet Car Pictures. Powered by Blogger