Wednesday, April 1, 2009

Biochemistry High Tea ditukar lagi..

salam semua...
1 pengumuman penting buat Tahun 1 dan Tahun 2..
Program Mentoran yg berbentuk high tea akan bertukar ke tarikh 8hb April..
sehari selepas MIB'09 berlangsung...

Di atas sebab2 yang x dapat dielakkan..maka tarikh ini telah dipilih..
Jika tiada halangan...
majlis akan berlangsung jam 3 ptg..
sekian..

9 comments:

ArChAmiTIeL said...

salam...
im so regret y u held hi-tea just for a 1st year n 2nd year only??
y dun u invite 3rd year student??
n y da date that uve chosen is nearly after MIB09??
is that relevant??

need clarification???

TQ..no offend!!!

biochemist said...

salam En. Archamitiel (mf kalau ejaan sy salah),
sbnarnya high-tea ni adalah satu program mentoran yg digunakan sbg platform untuk pelajar Tahun 1 dan Tahun 2 untuk berjumpa mentor masing2..

Program ini juga adlah cadangan drpd Dr Amir yg pada asalnya memisahkan antara Tahun 1 (BHT) dan Tahun 2 (BBN)..ttp atas sbb2 tertentu hanya BHT shj yg dpt dijalankan dgn menggabungkan pelajar Thn 1 & 2 sekaligus...

Pada asalnya BHT bertarikh 9hb (pd penentuan tarikh ini MIB'09 masih lg 1 April)..ttp MIB'09 terpaksa dianjakkan (En Archamitiel boleh merujuk post yg sblm ini knp MIB'09 dianjakkan)...
Malang lg sekali kerana tarikh 9hb juga tidak dpt dijalankan kerana semua pensyarah terlibat dgn 1 majlis fakulti...untuk dianjakkan pd tarikh 10hb..adlah xrelevan kerana ramai pelajar sudah pulang ke rumah (study week telah bermula)..

Setelah berbincang dgn penasihat kelab..inilah tarikh yg tinggal untuk kami laksanakan PROGRAM MENTOR MENTEE ini..

Itu shj penjelasan yg dpt sy berikan..andai kata En Archamitiel mmpunyai sbrg kemusykilan lg..harap leh ajukan di sini..
TQ..

biochemist said...
This comment has been removed by the author.
Orange Rose said...

besar nye tulisan program mentor mentee tu

supervisor thesis kami adalah MENTOR kami...yerp..mentor kami...

kami pun dapat kad kuning mentor mentee yang perlu di sain kan oleh mentor..

Anonymous said...

time kOrg pegi mentOr mentee tuh, 3rd year terlibat gak gak...
wat da...
sukahati kOrg la...
ada kitOrg kesah...
haha~

bibita sakuragita said...

sabar ek en ydp kelab..
ini sumer cobaan..
u go boy!!

Anonymous said...

ele xkesah konon..tp bangkitkan gak..
pe kes?

aslann said...

emm mcm ni lah...sy xnak ade masalah ngan sape2 lg maupun member se batch or abg or kakak senior...
kalo ikut objektif sebenar.. dinner adalah utk meraikan 3rd year..so kire ade majlis la utk 3rd year ni..jd asalnya kami buat barbeque utk 2nd yr and high tea utk 1st...so dr segi majlis fair n square la kan..stp tahun ade majlis utk diraikan... tp idea mentor mentee ni came out from dr...yg mahukan majlis tersebut dijadikan program mentor mentee..tp malangnya barbeque xdpt dijalankan atas masalah2 tertentu...then lepas berbincang balik dgn Dr..beliau cadang 1st n 2nd digabungkan je..so kire kami juz go on je la...
So sy harap student 1st, 2nd and 3rd year leh bertolak ansur sket..kami dah cube wat yg terbaik..tp hati manusia mmg ssh nak dipuaskan...Harap maaf kalau ada terkasar atau yg terasa dgn kata2 sy..

Orange Rose said...

oo..

okey2..faham macam mana skang..

maafkan 3rd yer yg teremosi sket nih adik2.

gud luck dinner nanti k...


Free Blogspot Templates by Isnaini Dot Com and Chevrolet Car Pictures. Powered by Blogger